MIDPOINT

MIDPOINT Rotisserie Chicken & Gourmet Burgers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Midpoint. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 0:21 I don’t know how, but we haven’t received any flatware
10 jun 2022 om 21:35 Mediocre burger
30 apr 2022 om 0:32 Bestelling na 50 min geannuleerd...
20 apr 2022 om 21:42 Heb dit nog nooit meegemaakt. Frieten waren voorgebakken ( NIET TE ETEN ). Burgers ? ! ? wel het enige dat goed was, was de bacon. Maar dat was het dan ook. Geen kruiding. Meer dan 70 euro betaald voor iets dat nog geen 30 euro waard is. Nooit meer.
30 mrt 2022 om 23:13 Along 60 minutes, the order removed !!!!!
24 mrt 2022 om 12:55 Heerlijk
30 okt 2021 om 6:48 Door drukte 1u wachten was al na 20u ver 21u dat ons eten er was, helft van bestelling er weer niet, al de 2 de keer bij een horecazaak dat 2de deel er niet bij zit weer 5€ dat ik kan achter lopen door mensen die niet uit hun doppen kijken …
27 okt 2021 om 11:06 The burger was AMAZING! The french fries soggy and my cheesecake was tiny and imo not worth the price.
10 okt 2021 om 21:55 Prima in orde,ook voor grote eters!!
7 aug 2021 om 18:49 Smakelijke en verzorgde burgers
29 jul 2021 om 16:15 Bezorging was perfect in orde! De potato wedges waren lekker. De spinach burger vond ik wat flauw van smaak, en veel te veel wortel gebruikt.
7 jul 2021 om 21:44 Lekker eh